KOL-kor

KOL-kor i fremtiden

Vi mangler nu kun 2 gange med Christina. Hun har foreslået, at vi kan have den sidste gang (som var planlagt til 25/10) til gode, og hun vil så komme når vi har været i gang et stykke tid. Her kunne vi så stille spørgsmål og eventuelt få repeteret vigtig viden omkring vejrtrækningsteknikker.

Fra november er det så planen, at alle der har lyst (OGSÅ de medlemmer, som ikke har været med på kurset!) mødes og synger. Vi skal have aftalt hvor tit, vi skal mødes.

Der er søgt midler fra BRK's kulturfond til indkøb af Højskolesangbøger. Det er dog yderst tvivlsomt, at ansøgningen bliver imødekommet. I stedet låner vi "Seniorsangbogen" på Lunden, og foreningen har indkøbt nodebogen til den.

Næste gang er den 18/10.

Næste KOL-kor-aften er onsdag den 27/9.

Husk at bruge mellemliggende tid til at træne åndedrættet. Træk vejret dybt ned i maven og ånd langsomt ud med enten en s-lyd eller en tone du selv vælger. Det er dig, der bestemmer, hvornår lungerne skal tømmes helt, men husk at stoppe lige inden du løber helt tør for luft.

Det er nemmest at koncentrere sig om åndetræksteknikken, så længe man ikke skal tænke på ord og toner samtidig.

Christina Martin og Marianne Laursen

Takket være Trygfonden starter der nu et KOL-kor op på Bornholm.

Vi har været så heldige at Christina Martin, som er certificeret fra "Complete Vocal Institute", vil arbejde med vores vejrtrækning, at arbejde med støtte med både mavemuskler og lændemuskler over 6 gange. Herefter skulle vi gerne være blevet verdensmestre, og så synger vi en gang om måneden eller to. Der arbejdes på at skaffe en pianist som kan akkompagnere os.

Vi starter onsdag den 23/8 kl. 16-17, og det foregår i Paletten på Lunden.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.01 | 17:48


ja, cafe aften er vældig hyggelig og jeg blev jo året medlem, det var sjovt at det blev mig. I må ha et godt Nytår og vi ses i det nye år

Hilsen

...
14.11 | 16:06

TrygLuft Bornholm glæder sig til at møde gamle som nye medlemmer på Lungedagen Tag din ven, nabo, familie med på Apoteket og få tjekket dine lunger.

...
26.09 | 15:19
Bestyrelsen har modtaget 1
08.04 | 10:01
Café 2017 Billeder har modtaget 1
Du kan lide denne side