Store Idrætsdag 2015

TrygLuft Bornholm, KOL-lungeforeningen, har d.25. august afholdt årets idrætsdag for deres medlemmer. Det foregik i Lynggårdsskoven i Pedersker, hvor arrangementet startede kl. 11:00 og varede til kl. 15:00. Der mødte 19 medlemmer op, disse blev inddelt i 4 hold og sendt ud på en 800 meters orienteringsgåtur, hvor der på ruten var 5 poster med opgaver. Medlemmerne blev testet i med øjemål at finde midten på et reb, at gætte 10 af skovens grene fra forskellige træsorter, de skulle tippe en 13’er om Bornholm og det bornholmske sprog, der var et huskespil og sidst men ikke mindst skulle de tippe en 7’er om KOL. Efter gåturen blev der, under halvtag, serveret grillede pølser, hvor medlemmerne kunne lave deres egne hotdogs eller få kartoffelsalat til. Til den medbragte kaffe, havde formanden bagt banankage. Efter frokosten spillede størstedelen af medlemmerne fra TrygLuft Bornholm petanque og kongespil, mens andre var tilskuere, der heppede. Nogle fandt sammen og fik en lille snak. Vejret var som sædvanlig lunefuldt, det regnede før medlemmerne mødtes, holdt tørvejr mens de var på ruten, så dryppede det lidt, men til sidst kom solen- intet kan holde de sejeste motionister hjemme.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.01 | 17:48


ja, cafe aften er vældig hyggelig og jeg blev jo året medlem, det var sjovt at det blev mig. I må ha et godt Nytår og vi ses i det nye år

Hilsen

...
14.11 | 16:06

TrygLuft Bornholm glæder sig til at møde gamle som nye medlemmer på Lungedagen Tag din ven, nabo, familie med på Apoteket og få tjekket dine lunger.

...
26.09 | 15:19
Bestyrelsen har modtaget 1
08.04 | 10:01
Café 2017 Billeder har modtaget 1
Du kan lide denne side