Den lunefulde danske sommer.
Onsdag den 29. juli var TrygLuft Bornholm, KOL-Lungeforening på deres årlige sommerfrokost.
Den gik i år til Vingården i Pedersker, hvor vi begyndte med en rundvisning af vinbonden Jesper Paulsen. Han er en fantastisk fortæller, ved en masse om dyrkning og bearbejdning af vin. Han kan mange historier om kvinder og politik. De færreste havde nok ikke forventet at en skovgris fik serveret ½ liter cola light. Den vejer i øvrigt 486 kg og får 5-6 cola light om dagen. Det var en fornøjelse at gå rundt med ham i små 45 min. De færreste havde nok ikke forventet et cola drikkende skovgris Heldigvis holdt det tørvejr, mens vi var udendørs.
Der var dækket op til 28 forventningsfulde medlemmer, med 3 smagsprøver og en velsmagende frokost, hvis man ikke blev mæt, var det éns egen skyld, da
Der blev hygget igennem under frokosten, mens regnen styrtede ned udenfor, i de hyggelige, velegnede lokaler for os med KOL.
Der kan hurtigt gå 4 timer i behageligt socialt lag, her har vejret ingen betydning, når hyggen spreder sig inden døre
Eftermiddagen sluttede af med en dejlig kop kaffe, det skal der altid være tid til.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.01 | 17:48


ja, cafe aften er vældig hyggelig og jeg blev jo året medlem, det var sjovt at det blev mig. I må ha et godt Nytår og vi ses i det nye år

Hilsen

...
14.11 | 16:06

TrygLuft Bornholm glæder sig til at møde gamle som nye medlemmer på Lungedagen Tag din ven, nabo, familie med på Apoteket og få tjekket dine lunger.

...
26.09 | 15:19
Bestyrelsen har modtaget 1
08.04 | 10:01
Café 2017 Billeder har modtaget 1
Du kan lide denne side