Gåture og udflugter

Gåtur juli 2019

 

Cooltorsdag d. 11 var vi 10 Coolder var mødet op til aftenens gåtur.

vi mødtes ved kanondalen, og gik ud for at se den nye strand, derefter tog vi trappen op på galløkkenCool, hvor vi gik mod fredensborg, vi rundede ved campingpladsen og gik mod rønne igen, vi passerede den gamle friluftscene, hvilket frembragte minder for flere af os.

Vi gik så ned ved kastellet og kiggede på kanonerne, derefter tog vi bilerne og kørte op på galløkken igen, hvor der er bord og bænkesæt, her drak vi kaffe og fik en dejlig kage som Rita havde bagt, vi gik ca. 7000 skrit, og havde en dejlig tur, vi ser frem til om 14 dage hvor vi går igen, måske kommer der flere med, man har jo lov at håbe.Cool

 

Gåtur på Hammerknuden

Den 27. juni 2019 var vi en lille flok, der gik en skøn tur fra Sandvig strand til Hammerodde Fyr, Salomons Kapel og tilbage til stranden, der drak vi vores medbragte kaffe og spiste Ritas dejlige muffins, mens vi nød udsigten hen over stranden og byen. En rigtig dejlig aften.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.03 | 08:10

Blot til orientering, så skrev jeg GF referatet dagen efter, og det blev sendt til bestyrelsen 14/3 klar. 11.50!!!!!! 😡

...
03.03 | 12:13

hej
hvis du klikker under træning i kolonnen til venstre ser du træningstiderne for rønne og nexø

...
28.02 | 13:28

Hvad tid ` og dag er der træning
Nexø` lunden og Rønne........?.......?

...
22.02 | 17:06

Kære Else-Marie. For de 200 kr. om året som det koster at være medlem, er næsten alle aktiviteter gratis. Der er egenbetaling til sommer- og julefrokost.

...
Du kan lide denne side