Gåture og udflugter 2019

Tur ved Slusegård

Den 28. november gik 10 friske damer en tur ved Slusegård, vi så vandmøllen, havet, Bornholms knudepunkt, den dejlige natur og sluttede af med æbleskiver og gløg eller chokolade, igen en skøn tur.

Tur til bisonerne

D. 31/10 var vi ti, til at mødes ved prins Henriks bænkesæt i almindingen.

vi gik rundt om søen og så meget kolort og friske spor af bisoner, men ingen dyr.

vi havde dog alligevel en dejlig tur.

vi gik godt 5 km. Og lidt over 7000 skridt. Vi kørte så til naturlegepladsen og drak kaffe, og spiste Ritas dejlige kage. 

en skøn tur.

Gåtur fra Næs til Sandkås

Den 12. september gik vi fra Næs til Sandkås. Det var en tur med udfordringer, da terrænnet var noget kuperet men en smuk og dejlig tur. Bag efter kørte vi op til Rita, hvor vi drak vores medbragte kaffe og spiste Ritas hjemmebagte kringle. 

Gåtur fra Listed

Torsdag d. 22 august var vi 9 personer, der mødtes på Listed havn.

Vi gik af strandstien mod svaneke, og havde en dejlig tur i skøn natur, og dejligt solskin.

Vi gik næsten til Viehavn, det var en tur på 4,7 km. og godt 7000 skridt.

alt i alt en pragtfuld tur, som flere skulle deltage i.

Tilbage i Listed havn spiste vi vores medbragte madpakke, og drak kaffe, Rita havde bagt en dejlig hindbærkage som alle nød godt af.

🙂

Gåtur ved Snorrebakkesøen

Torsdag den 8. august mødtes vi og gik rundt om Snorrebakkesøen, det blev til små 3 km. Bag efter drak vi kaffe og spiste Lenes dejlige hjemmebag inden vi kørte hver til sit og glæder os til turen fra Listed.

Gåtur juli 2019

 

🙂torsdag d. 11 var vi 10 🙂der var mødet op til aftenens gåtur.

vi mødtes ved kanondalen, og gik ud for at se den nye strand, derefter tog vi trappen op på galløkken🙂, hvor vi gik mod fredensborg, vi rundede ved campingpladsen og gik mod rønne igen, vi passerede den gamle friluftscene, hvilket frembragte minder for flere af os.

Vi gik så ned ved kastellet og kiggede på kanonerne, derefter tog vi bilerne og kørte op på galløkken igen, hvor der er bord og bænkesæt, her drak vi kaffe og fik en dejlig kage som Rita havde bagt, vi gik ca. 7000 skrit, og havde en dejlig tur, vi ser frem til om 14 dage hvor vi går igen, måske kommer der flere med, man har jo lov at håbe.🙂

 

Gåtur på Hammerknuden

Den 27. juni 2019 var vi en lille flok, der gik en skøn tur fra Sandvig strand til Hammerodde Fyr, Salomons Kapel og tilbage til stranden, der drak vi vores medbragte kaffe og spiste Ritas dejlige muffins, mens vi nød udsigten hen over stranden og byen. En rigtig dejlig aften.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 09:13

kan man betale 200kr til næste år og hvad koster året ud

...
I går | 09:07

er der ikke åben i sønderbo mandagen kl 800 og er der plads til mig

...
I går | 09:03

vil gerne starte med svømning da jeg har kol 60% gigt diabetes svømmer i gigt foreningen men er ikke nok derfor beder jeg om jeg ikke kan starte om mandagen

...
03.09 | 13:25

Hej allesammen.Vi har fået fredage kl 15.00 hvor vi kan træne nu da vi ikke kan bruge Lunden.Så mandag kl. 15.30 og fredag kl 15.Håber vi ses

...
Du kan lide denne side