Turen gik til Risebæk

Lørdag den 4. maj 2013. Vi mødtes på rastepladsen ved stenbruddet, Søndre Landevej 106 i Åker.
Turen gik ned langs Risebæk til fåreløkken ved Risegård i Åker. Her blev smagt på løgplanter og de hvide og gule anemoner stod i fuld flor.
Turen fik ned gennem fåreløkken til stranden. Her skal "bremsen" slås til, hvis man ikke skal have for meget fart på nedad bakke.
På stranden hold vi et lille hvil, mens vi nød synet af det næsten blikstille hav og et sagte skvulp i vandkanten. Solen stod højt på himlen.
Vi fortsatte hen langs stranden til udløbet af Risebæk. Her blev vi delt i 2 hold. De første gik op langs bækken, hvor et tæppe af blå anemoner lyste op i solskinnet. Smukt er synet, når man finder frem til vandfaldet. De andre fik et hvil og en god snak, til det blev deres tur.
15 vidunderlige mennesker knoklede tilbage til stenbruddet, hvor det blev afsløret hvor ortoceratitter(negativt aftryk) findes. Der blev set salamander og latterfrøer i vandhullet i stenbruddet. Madpakke og kaffe blev nydt på græsset, på skrænten til rastepladsen.
Her blev stene flækket fra stranden, som viste lerkonklomerat (kvartskrystal)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.01 | 17:48


ja, cafe aften er vældig hyggelig og jeg blev jo året medlem, det var sjovt at det blev mig. I må ha et godt Nytår og vi ses i det nye år

Hilsen

...
14.11 | 16:06

TrygLuft Bornholm glæder sig til at møde gamle som nye medlemmer på Lungedagen Tag din ven, nabo, familie med på Apoteket og få tjekket dine lunger.

...
26.09 | 15:19
Bestyrelsen har modtaget 1
08.04 | 10:01
Café 2017 Billeder har modtaget 1
Du kan lide denne side