Kommende arrangementer

Kære medlemmer.
 
Foråret er over os. Den smukke lysegrønne farve er fantastisk, spiren til en ny sommer. 
Det giver energi, gå gruppen gik i Nordskoven sidste torsdag, det var helt magisk. Ved kaffen blev vi enige om, at disse ture en gang om ugen, vil vi ikke undvære.
 
Vi har i fællesskab fundet de næste ture.
 
Torsdag den 12/5 Snogebæk-Balka. Vi mødes kl 13.30 ved parkeringspladsen i Snogebæk/Snogebæk røgeri, går langs stranden og retur langs vejen ved sommerhusene.
 
torsdag den 19/5 Hasle til Kullatipperna. Vi mødes ved Hasle røgeri kl 13.30
 
Torsdag den 26/5 Upnasted til HaraldsHavn. Vi mødes på Pladsen i Ypnasted kl 13.30
 
Torsdag den 2/6 Turen går fra Langebjerg P-plads på Langebjergvej, Sandvig mødetid kl 13.30, vi går mod Hammersholm. Vi ser på Krølle-Bølles bolig. Retur igen til bilerne, som vi kører med til Hammerhavnen. Så snupper vi vores sædvanlige kaffe med noget spiseligt, og derefter skal vi ud og sejle med Bådene i Hammerhavnen. Vi bestiller turen på forhånd. Efter forhåbentligt en skøn tur på havet, finder vi nogle bænke og borde, og spiser vores medbragte mad.
Vi håber på en kanon hyggelig sommerdag.
Hvis vejret er dårligt byttes med en af de andre ture.
 
Torsdag den 9/6.   Mødetidspunkt kl 16.30 i Rø plantage. Vi mødes ved pladsen ved den store sø. Vi går søen rundt, og spiser derefter vores medbragte madder.
 
Torsdag den 16/6  Vi går på folkemødet.  Mødes kl 10.30 hos mig på Pilebroen 10. Her skåler vi på en god dag, og går ned til Allinge på gåben. Der er masser at se og høre på dernede, så vore skridt skal nok komme op i antal.
Måske kan vi høre åbningstalen, men alt kommer jo an på vejret. Mad kan medbringes - men meget kan købes - også til rimelige priser. 
Jeg foreslår I kører med bus til Allinge, står af ved tårnet, og går hen til mig. Hjemtransport med bus er fra Kirkepladsen i Allinge. Hver især forlader byen efter lyst og træthed.
 
Den 23/6 springes over, men vi vil snuppe en tur den 24 juni  kl 15 fra Vang til Vang Pier, nogle kan bade, andre kan prøve den stejle bakke og komme op og nyde udsigten. God træning.
 
Husk til hver tur vand og kaffe, noget spiseligt sørger jeg for.
 
Tilmelding ønskes på 24455915
 
Hilsen
 
Rita Svensson

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.04 | 18:12

"havde lige en dame i telefonen der spurgte om træningstider. Nu har i rettet det godtnok, hun foreslog at i skriver mail ud så nye medlemmer ved hvor vi er

...
09.01 | 12:19

er holdet i svømning startet om mandagen i det nye år 2022

...
29.11 | 08:08

hvor er det dejligt at komme til noget man har brug for takker for jeres vendelighed Lone Karlsson

...
22.10 | 09:13

kan man betale 200kr til næste år og hvad koster året ud

...
Du kan lide denne side